Bästa stället att hyra kajak på i Stockholm!

Apr 10, 2022 Others

Att få uppleva att glida fram på vattnet en solig dag i Stockholms vackra omgivningar är verkligen något som alla borde få vara med om. Många tycker att de kommer nära naturen på ett fantastiskt sätt när man paddlar kajak. Man får heller inte glömma den fantastiska utsikten som en kajaktur i Stockholm bjuder på!

Paddla kajak är en rolig aktivitet som passar alla i hela familjen eller för kompisgänget. Paddla kajak passar nybörjare väldigt bra för att det är lätt och lätt att lära sig!

Att hyra kajak hos oss på Rålis Kajak gör det enkelt att komma iväg på en paddeltur i Stockholm! Vi hjälper dig gärna!
Paddla kajak – en aktivitet som passar alla
Det fina med att paddla kajak är just det att alla kan lära sig det snabbt och passar alla åldrar. Så ta med dig hela familjen när du ska hyra kajak hos oss! Vår kunniga personal ger er rätt utrustning och den hjälp ni behöver. Du behöver bara tänka på att ha med dig kläder som funkar i det väder som är.

Upptäck det Stockholm har att erbjuda från vattnet. Det finns många fina saker att se! Kortare rutt genom stan eller paddla genom kanaler kring Långholmen? Du kan också ta en längre tur runt Essingeöarna eller Årstaviken. Vart det bär av bestämmer såklart du!

På många ställen finns dessutom caféer eller mattorg att stanna till vid en stund. Det är upplagt för en väldigt trevlig dag helt enkelt.
Paddla i grupp
Du kan såklart paddla kajak ensam, tillsammans med familjen eller ihop med dina kompisar, men vi har också event där man kan få paddla tillsammans med andra.
Meetup
Här kan du paddla med personer från hela världen! På sommaren så har vi varje torsdag en paddling i såna här grupper där vi ger oss ut på picknick till någon fin plats.
Midnight Kayakers
Kring midsommar varje år ordnar Rålis Kajak detta event tillsammans med någon välgörenhetsorganisation. Du gör alltså något bra samtidigt som du njuter av paddling!

Du tar med dig passande kläder och du får låna utrustning av oss. Efteråt har vi knytis med picknick på bryggan tillsammans. Passar lika bra för nybörjare som för mer erfarna. En trevlig kväll utlovas!
Priser
Att ha bra priser är väldigt viktigt för oss. Att hyra kajak för 2 timmar hos oss på Rålis Kajak kostar 270 kr för en https://raliskajak.se . Fler prisuppgifter finns på vår webbsida!

Om Rålis Kajak

1999 började Rålis Kajaks resa mot det vi är idag. På den tiden var det ett café med namnet Kafe Kajak och låg på Kungsholmen. Från början var det bara caféverksamhet som bedrevs, men vårt stora kajakintresse och närheten till Stockholms kajakklubb ledde till att vi till slut köpte in några kajaker för uthyrning.

2009 lämnades caféverksamheten och blev bara kajakuthyrning och här driver vi vidare den verksamheten än idag!

Vi är oberoende och går först och främst på säkerheten för kunden när vi köper in nya kajaker till vår uthyrning. Du ska alltid kunna känna dig trygg när du hyr kajak av oss! Välkommen med din bokning!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *