Extraljus Xenon

Det är vanligt att byta till Xenon extraljus efter att du har bytt till extralampor med Halogen. Till skillnad från Halogen, så antänds Xenon extraljus av en annan gas, nämligen Xenon. När Xenongasen aktiveras med den elektriska laddningen resulterar detta i att Xenonlamporna kan brännas mycket ljusare än halogenlampor, vilket höjer effektivitet och förbättrar sikt och synlighet. Ljuset från Xenonljus är mycket ljusare än lysdioder och halogener, men lamporna är mer ömtåliga, samtidigt som de inte är lika hållbarasom lysdioder. Xenon extraljus måste bytas ut mycket oftare än lysdioder och i vissa fall kan de till och med förbrukas tidigare än traditionella halogenlampor.90W LED extraljus superslimmade patent - www.humanhabit.nu - YouTube

Extraljus xenon är en betydande förbättring i jämförelse med halogen extraljus och beroende på färgtemperatur kan du välja en ljuskvalitet som passar dina önskemål. Som med alla lampor, så finns det risk att Xenon kan börja brännas vid lägre eller högre temperaturer och ändra ljuskvaliteten innan de förbrukats helt. I många fall är det så att LED är ett rimligare val för både kortvarig och långvarig användning.En hög procent väljer att konvertera till xenon extraljus, men det är även många av dem som använder det, somi sinom tid kommer att växla till led extraljus. Även om extraljus xenon är ljusare och mer effektiv än halogen, så är framtida service svårt att komma ifrån. Även om du köper billiga xenon extraljus så kan det bli en dyr resa framöver. Vill du lägga pengar på rätt produkt och letar efter ett kvalitativt, menkortlivat extraljus, så kanske du ska övervägaXenon. Men är det så att du vill ha ett långvarigare alternativ, såär led extraljus till bil det rätta alternativet för dig.

Hur fungerar LED?

Eftersom led extraljus för bil ännu inte är standard i bilindustrin får du som bilägare valmöjligheten att installera det på din bil. Det går bra att göra det själv eller på en verkstad. Kärnan i LED är dess lysdioder som skapar ett starkt ljus utan en särskilt stor energiförbrukning och som avger lägre utsläpp. Användadet av elektricitet i bilarhar idag blivit en viktig fråga och ett led i rätt riktning är användandet av LED. LED för bilar har en långlivslängd och själva materialet i LED lampan har en driftlängd på upp till 100 000 timmar och strax över. Skälen till hur länge en LED lampa hållerär hur konstruktionen ser ut och hur effektivt den avleder värmebildning Xenonkungen.se.

En av LED lampans svaga punkter är värmeutveckling och detta kan begränsa lampans livslängd med upp till 80 procent. Idag så har vi bättre teknik på tillverkandet av LED lamporna, vilket gör att de idag har en längre livslängd än för bara ett par år sedan.Dioderna i LED lampor är en typ av ledare som avger ljus när ström passerar genom den och fungerar endast när ström flyter i en riktning. Då det är väldigt lite ström som behövs för att lysa upp en lysdiod, så är energin som skickas från batteriet mindre än den energi som krävs för att driva exempelvisXenonlampor eller lampor med Halogen.

Xenon LED extraljus

Vad är då bäst? Extraljus led eller xenon. Traditionella halogenlampor är fortfarandevanligastute på vägarna, men det börjarbli fler och fler som använder sig av andra modeller. Led extraljus har ett försprång när det jämförs med Xenon lampor. Kostnaden för effektiva lysdioder minskar år för år, vilket gör att fler och flerväljer att konvertera sina extraljus till LED. Extraljus LED använder ett antal ljusemitterande dioder för att skicka elektricitet från bilen till ljus med betydligt högre effektivitet än Xenon och Halogen.Ström flyter från katod till anod som överförs genom ett ett material som inte är fullständigt ledande. Det är ledarens om skapar fotoner, som sedan lyser upp vägen framför dig när du kör. Det är värmen i ledljus som kan avgöra att livslängden på dina extraljus blir längre eller kortare, dåLED är väldigt ömtålig när det kommer till värme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *