Skönhetsklinik

Jan 23, 2021 Health & Fitness

Vi är en skönhetsklinik i centrala Göteborg som ligger på Södra Hamngatan 59. Vi erbjuder det mesta inom skönhet och estetik. Hos oss finns det certifierad personal som behandlar områden inom botox, fillers, microtoxin och body sculpting. Skönhetsklinikens personal utmärker sig för deras specialisering och moderna metoder på behandlingar inom estetik.
Vår skönhetsklinik erbjuder konkurrenskraftiga priser inom sökområdena botox Göteborg och fillers Göteborg med marknadsmässigt utbud likt skönhetskliniker Stockholm och i andra städer.
Vi vill alltid att du ska trivas med ditt besök och de behandlingar som du gör på vår klinik. Vi strävar mot att bli ett toppval för dig som vill välja en estetikklinik i Göteborg med dig i fokus.Personalised cosmetic - Cremology

Filler Göteborg
Inom fillers Göteborg finns en mängd olika skönhetskliniker i Göteborg som har erbjudande fillers Göteborg, men som saknar kompetens. På vår skönhetsklinik finns specialiserad och certifierad personal som möter dina önskemål i linje med att ge dig de bästa fillers i Göteborg.
Vi på skönhetskliniken använder Hyaluronsyra som är framtagen för att ge en naturlig effekt på det behandlade området. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som kroppen samarbetar väldigt väl med. Du kan få rodnad hy efter en fillerbehandling, men det är sällsynt att vara allergisk mot fillerseller att inte tåla syran i fillers.
På vår klinik har vi som mål att våra erfarna personal ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Hos oss finns det alltid fillers erbjudande på vår klinik inom varierande områden och behandlar allt inom fillers kindben, fillers haka, fillers näsa för att nämna några vanliga områden vi behandlar. Vi vill alltid kunna ge dig de bästa fillers Göteborg stads beauty clinics har att erbjuda.
Botox Göteborg pris
Botox varierar i pris. Beroende på hur många områden som du vill behandla och vilken typ av behandling som du önskar med botox skiljer sig priserna åt.
Du kan exempelvis behandla botox panna, botox ögonbryn eller botox käke för att nämna ett par av områdena som du kan behandla.
Fullständigt pris ges när du har din konsultation hos våra behandlare som du träffar innan botoxbehandlingen. Tillsammans kommer ni fram till vilket område du vill ha botox injicering, om du gjort botox innan eller om det är första gången för dig som du gör botox. Det är under vår konsultation som vår legitimerade behandlare ger sin åsikt om vilken injicering av botox som passar bäst för att ge dig ett naturligt resultat https://www.gotaklinik.se/.
Hur går det till vid en botox injektion?
Först av allt kommer du att få fylla i en hälsodeklaration innan din kommande behandling. Sedan har du en kort konsultation tillsammans med din blivande behandlare för att ta dig igenom behandlingen, kostnad och för att besvara möjliga frågor. Även om det är din första botoxbehandling eller om du har gjort injicering innan, så är det viktigt att du känner dig trygg med oss som behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att din behandlare ska ge dig all information om din behandling.
Behandlaren kommer rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Fortsättningsvis blir det att vi injicerar små mängder botox där markeringarna är gjorda. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på områdets storlek som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Vissa områden är mer känsliga, men en behandling med botox är vanligtvis relativt smärtfri.
Botox är även en behandling som åtgärdar problemdrabbade områden. Botox är bra mot huvudvärk och migrän och för att vårda överspända muskler. Med botox i pannan blir det att musklerna i pannan och din glabella slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket i många fall ger upphov till huvudvärk eller i värsta fall migrän.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *