SUP – Vad är det?

Jul 6, 2021 Others

Stand Up Paddleboard eller SUP som det förkortas är en sport som har blivit väldigt populär världen runt. Paddleboard fungerar som så att en person står på en paddelbräda och paddlar sig framåt med en paddel.How to Find and Fix Up a Used Surfboard
Med noga uttänkt form och egenskaper, kan du ha din SUP i de flesta vattentyper och drag. På grund utav detta ges fler möjligheter att bruka din SUP, beroende på vilken vattentyp som du har din SUP i.
SUP Paddleboard
Det viktigaste för SUP är att välja en relevant paddelbräda. Du kommer att märka stora skillnader med SUP om du har valt en paddle board som är anpassad för din SUP aktivitet. SUP finns både som uppblåsbar eller i komposit. Varianterna är liknande varandra, men de har en viss skillnad i form och egenskaper. En hård SUP är skapad för högre hastighet, har bättre glid och är ett bra alternativ om du vill undvika att pumpa upp din paddleboard varje gång och vill ut på vattnet direkt. Den stora fördelen med en uppblåsbar paddelbräda är att den är smidig att förvara och att den är lätt att ta med och utforska nya vattendrag när du reser.
SUP – SUP Yoga
Inom SUP kan du göra det mesta och med den anpassningsbara paddelbrädan finns alla möjligheter att utveckla träningsformen. Något nytt inom SUP är SUP Yoga som är yoga utförd på paddleboard. SUP Yoga är en träningsform som är anpassat efter traditionell yoga och som är fokuserad på kombinationen av balans och styrketräning i miljö av det lugnande vattnet.
SUP Stockholm
SUP har blivit en allt mer populär träningsform i Stockholm. I många av Stockholms skärgårdar har trenden gått från att hyra kajak Stockholm runt till att ta en paddleboard Stockholm runt. Stand up paddling är en hobby som passar både unga och gamla och som skapat en ny uppskattad utomhusaktivitet när det är strålande Stockholms väder. Vid vattenaktivitet är Stand Up Paddle ett bra val som passar för både nybörjaren och experten https://stockholm-sup.se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *