SUP – Vad är det?

StandUpPaddleboard eller SUP som det förkortas är enaktivitetsom har blivit allt mer populärrunt om i världen och speciellt i Europa och Sverige. SUPfungerar som så att utövaren står på en paddleboard liknande en surfingbräda och paddlar sig framåt med en paddel.Rhodes: Stand Up Paddle Discovery Tour - Lindos, Greece | GetYourGuide

Med sin smarta design som SUP brädor har, kan du använda din paddle i de flesta vattentyper och drag. Med olika typer av vatten kommer även fler möjligheter att använda din SUP, beroende på vattnet som du har din paddleboard i stand up paddle.

SUP Paddleboard

För att få ut det mesta av en SUP upplevelseär att välja rättpaddleboard. Det gör stor skillnad i användandet avSUP om du har valt enSUP board som är anpassad för din SUP aktivitet.SUPfinns i hårt material eller som upplåsbar. Båda varianterna av paddleboard är likvärdiga, men de har en del egenskaper som skiljer dem åt. En hård SUP är gjord för högre fart, är glidanpassad och är bättre att ha om du intevillfylla upp din SUP varje gång och kan komma ut i vattnet snabbare.Skillnaden med en uppblåsbarSUP är att den är enkel att förvara och att du kan ta med den överallt och utforska nya SUP möjligheter dit du reser.

SUP Yoga

Det finns olika typer av SUP och med den specialdesignadepaddleboardstår dörrarna öppna för att paddla på nya sätt.Något nytt inom SUP är SUP Yoga som är en ny form av yoga på enpaddelbräda.Träningsformen SUP Yoga är anpassat efter traditionell yoga och som är fokuserad på att kombinera balans och styrketräning på stilla vatten.

StandUp Paddle Stockholm

SUP är väldigt populärt i Stockholm. I många av Stockholms skärgårdar har det skett ett byte från att hyra kajak Stockholm runt till att ta enpaddleboard Stockholm runt.Standup paddling är en aktivitet som passar både unga och gamla och som skapat en aktivitet att göra utomhus när det är fint Stockholms väder.Vid vattenaktivitet ärStandUpPaddleboard en upplevelse som passar förallaåldrar.

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*