Varför Botox?

Apr 30, 2020 Others

Botox innehåller Botulinumtoxin och är framtaget för att skapa avslappning i dina spända muskler och för att fylla ut och ge ett lyft till förslappad hud.Ingrepp med botox används oftast till ansiktet för att behandla olika områden och musklerna i ansiktet, men kan även användas för behandling av exempelvis svett i armhålor. Botox i pannan används när du vill åtgärda hängiga ögonlock, få bortarga rynkan eller vill dölja andra rynkor i pannan Rynkbehanling göteborg.Deep Wrinkles Treatment Edmonton | Wrinkles Treatments That Work

Muskler i ansiktet är kraftfulla och när du använder ena sidan av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det kan vara att du spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som resulterar i linjer i pannan eller rynkig panna.Med botox kan du motverkaEn botoxbehandling ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet för att nämna några olika områden.

Botulinumtoxin är inte endast för skönhet, det är även en behandling som kan förbättra hälsan och kroppens funktioner. Botox är en effektiv metod mot huvudvärk och migrän och för att skapa lugn i överspända muskler.Botox i pannan ger effekt direkt imusklerna i pannan och din glabella, även kallat argrynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket kan bilda migrän.

Botox pris

Botox varierar i pris. Beroende på vad det är som du vill behandla och vilken typ av behandling som du är i behov av med botox skiljer sig priserna åt.

Exempelvis om du villbehandlabotox kråksparkar,botox ögon eller botox käke för att nämna ett par av områdena som går att behandla.

Svar på hur mycket det kommer att kosta ges när du har din konsultation med din behandlare som du träffar innan botoxbehandlingen. Ni diskuterar vilket område du behöver habotox injicering, om du gjort botox förut eller om det är första gången med botoxbehandling. Det är under vår konsultation som vår legitimerade behandlare ger sin perspektiv angående vilkenbehandling med botox som passar bäst för att ge dig ett naturligt resultat.

Hur går det till vid en botox injektion?

Du börjar med att fylla i en hälsodeklaration innan din behandling med botox. Efter dethar du en kort konsultation tillsammans med din behandlare för att ta dig igenombehandlingen, kostnad och för att besvara möjliga frågor.Även om det är din första behandling med botox eller om du har gjort injiceringförut, så ska du känna dig trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att din behandlare ska gedig all information om din behandling.

Behandlingen startas genom att rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Fortsättningsvis blir det att vi injicerar små mängder botox där det ritats ut markeringar. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på områdets storlek som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Smärtnivån är beroende på hur känslig du är som person, men en botox injicering är vanligtvis relativt smärtfri.

Botox före efter

När kommer effekten av botox?Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *